Εκδήλωση ενδιαφέροντος για νέες ειδικότητες 2021-2022 στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας

Το Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας στο πλαίσιο της πρότασης που θα κάνει για τα νέα τμήματα ειδικοτήτων για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2021, καταγράφει τις ανάγκες απασχόλησης σε επαγγέλματα, ειδικότητες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λευκάδας.

Η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες με απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Λυκείου, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ κλπ) καθώς και σε κατόχους ισότιμων τίτλων, ανεξαρτήτως ηλικίας και οδηγεί σε  Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Επιπέδου 5.

 

  • Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας ΕΔΩ  για να δηλώσετε τις ειδικότητες που σας ενδιαφέρει να λειτουργήσουν  από τον Σεπτέμβριο 2021 στο ΔΙΕΚ Λευκάδας. 
  • Για περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες και το επαγγελματικό προφίλ τους, μπορείτε να ανατρέξετε στους παρακάτω σύνδεσμους:
    http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1427-odigoi-spoudon-eidikotiton-iek-tou-n-4186-2013
    και
    http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1660-20-neoi-odigoi
  • Οι προτιμήσεις σας θα ληφθούν υπόψη προκειμένου να δημιουργηθούν οι Νέες Ειδικότητες του έτους κατάρτισης 2021-22.  Βασικό κριτήριο για το ποιες ειδικότητες θα προταθούν να λειτουργήσουν στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας τον Σεπτέμβριο του 2021 είναι η υποστήριξη σε εργαστήρια καθώς και  οι ανάγκες απασχόλησης όπως αυτές αποτυπώνονται και από το παρόν ερωτηματολόγιο.
  • Όλοι ανεξαρτήτως οι ενδιαφερόμενοι που θα συμπληρώσουν την φόρμα θα ειδοποιηθούν έγκαιρα στο email τους για τις νέες  ειδικότητες  που θα εγκριθούν να λειτουργήσουν στο ΔΙΕΚ .  Η συμπλήρωση της παρούσας φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεν δεσμεύει το ΔΙΕΚ Λευκάδας για την λειτουργία των προτεινόμενων ειδικοτήτων, δεν αποτελεί αίτηση επιλογής υποψηφίων καταρτιζόμενων και δεν είναι δέσμευση εγγραφής.