Ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας;

Η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες με απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης              (Λυκείου, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ κλπ) ανεξαρτήτως ηλικίας και οδηγεί σε Κρατικό Δίπλωμα Επιπέδου 5.

  • Συμπλήρωσε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατωντας ΕΔΩ  για να δηλώσεις τις ειδικότητες που σε ενδιαφέρει να λειτουργήσουν  τον Σεπτέμβριο 2019. 
  • Οι προτιμήσεις των υποψηφίων σπουδαστών θα ληφθούν υπόψη προκειμένου να δημιουργηθούν οι Νέες Ειδικότητες του έτους κατάρτισης 2019-20.
  • Ολοι ανεξαρτήτως οι ενδιαφερόμενοι που θα συμπληρώσουν την φόρμα θα ειδοποιηθούν έγκαιρα στο email τους για τις νέες  ειδικότητες  που θα εγκριθούν να λειτουργήσουν στο ΔΙΕΚ ώστε  να υποβάλλουν εμπρόθεσμα ηλεκτρονική αιτηση επιλογής ως υποψήφιοι σπουδαστές στο ΔΙΕΚ Λευκάδας.  Η συμπλήρωση της παρούσας φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεν δεσμεύει το ΔΙΕΚ   Λευκάδας για την λειτουργία των προτεινόμενων ειδικοτήτων, δεν αποτελεί αίτηση επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων   και δεν σε δεσμεύει ότι έχεις υποχρέωση να εγγραφείς.